U bent hier

Home

IMOM (IT Medewerker Op Maat) is een onderhoudsovereenkomst waarin Consultrix zich engageert om het netwerk van de klant volledig te onderhouden en stabiel te laten draaien. We baseren ons daarvoor op het managed services model. De IMOM service overeenkomst steunt op 3 grote pijlers:

- Pro-actief onderhoud
- Preventief onderhoud
- Reactief onderhoud

Als klant betaalt u een vaste prijs per maand voor het onderhoud van uw volledige netwerk. U krijgt dus geen onverwachte facturen en kan uw IT uitgaven perfect budgetteren op langere termijn.

De IMOM overeenkomst is geschikt voor KMO's die geen eigen IT beheer hebben, voor KMO's die zich willen focussen op hun core business en die geen nutteloze tijd en energie willen steken in randactiviteiten die hun dagelijkse business verstoren. Consultrix wordt als het ware uw IT vaste, interne medewerker voor het onderhoud van uw IT infrastructuur.

Wij denken continu met u mee om op korte en lange termijn een zo stabiel mogelijke werkomgeving te creëren, zodat u zich ten volle kan bezighouden met uw eigen belangrijke activiteiten.